Si mund ta kontrolloj gjendjen e llogarisë së telefonis fikse?

Gjendjen e llogarisë tuaj mund të kontrolloni duke u qasur në www.ipko.org ku e shenoni emrin e perdoruesit dhe fjalkalimin, pasi që të qaseni majtas ju shfaqet regjistri dhe gjendja ku klikoni për tu hapur gjendja e logarisë tuaj.

 Gjendjen e llogarisë tuaj mund të kontrolloni poashtu duke thirrur në qendrën e kujdesit për klient në numrat 049/038 700 700.

Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu