Sa është vlera minimale dhe maksimale me të cilën mund ta mbushi telefoninsë fikse?

Vlera minimale e mbushjes së llogarisë është 3EUR, ndërsa vlera maksimale është 100EUR.

Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu