Si te vendosni codin PIN ne IpkoDigitalb.

Hapat te cilet duhet ndermar per te vendosur codin pin ne kanalet erotike

Shtypeni "Menu" – Pastaj "Sistemi CA" – pastaj "Cas Foleja" 

dhe te  "Mosha e lejuar" selektoni 

*PG: Nen shoqerimin e Prinderve

(e shtyp pinin 1234 nese nuk e keni ndryshuar)


kanalet erotike jan te bllokuara me pin code

Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu