Si te aktivizojm Internetin ne Mobil?

Per te aktivizuar GPRS dergoni SMS me tekstin PLUS GPRS dhe e dergon ne 50505.
Per te aktivizuar MMS dergoni SMS me tekstin PLUS MMS dhe e dergon ne 50505.

ndersa,

Minus GPRS – për deaktivizim
Minus MMS – për deaktivizim


Kapaciteti i dergimit per MMS  eshte 500 KB.

Info GPRS

Çmimi për 100 KB e para është 20 cent, ndërsa çdo 10 KB në vazhdim është 0.002 EUR.

50 MB mund t'i shfrytëzoni:
10MB – 200 emaila të pranuara me attachment 1 faqe
4MB – 400 WAP faqe
15 MB – 100 ueb faqe
3MB – 30 ditë biseda chat të shkurtëra online

Dërgimi, falas, i SMS-ve në numrin 50505, brenda një dite, është i limituar. Në numrin 50505 ju mund të dërgoni vetëm 5 SMS në ditë. Për çdo SMS më shumë që dërgoni në numrin 50505, do të ngarkoheni me pagesë të një SMS-i standard.

Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu