Informatat lidhur me produktet e internetit ( çmimet dhe pakot ) !


Internet edhe më i shpejtë, me çmim të njëjtë

Kemi përshpejtuar përsëri shpejtësinë e internetit për pakot ekzistuese, pa i ndryshuar çmimet.

Pakoja e internetit e cila deri më sot ofronte deri 5Mbps, tani për të njëjtin çmim ofrohet me 10Mbps, ndërsa edhe shpejtësia e internetit në pakon që ofronte 10Mbps, tani është rritur në 15Mbps.

Me ndryshimet e reja, shpejtësia e ofruar në pakot e internetit nga IPKO është nga 10Mbps deri në 100Mbps, që njëkohësisht është pakoja më e shpejtë e internetit në Kosovë.
PAKO 1
deri në
10 Mbps
10 GB Transfer

10.20€ ne muaj

Opsion ideal për përdoruesit e rregullt të internetit, internet i shpejtë, shkarkim i kohë pas kohshëm i muzikës dhe filmave

PAKO 2
deri në
10 Mbps
Transfer pa limit

15.30€ ne muaj

Opsion ideal për përdoruesit e rregullt të internetit. Internet i shpejtë ,shkarkim i muzikës dhe filmave, pa limit

Parapaguajuni në Pako për kohë më të gjatë dhe kurseni:

 • Për 3 muaj – 40.70€
 • Për 6 muaj – 76.30€
 • Për 12 muaj – 142.40€

PAKO 3
deri në
15 Mbps
Transfer pa limit

20.30€ ne muaj

Opsion ideal për përdoruesit e rregullt të internetit. Internet i shpejtë ,shkarkim i muzikës dhe filmave, pa limit

Parapaguajuni në Pako për kohë më të gjatë dhe kurseni:

 • Për 3 muaj – 50.90€
 • Për 6 muaj – 96.60€
 • Për 12 muaj – 183.10€

PAKO 4
deri në
30 Mbps
120GB transfer

30.50€ ne muaj

Pako për shfrytëzuesit e pandalshëm të internetit. Për shkarkim të pa limituar të të dhënave, muzikë, video, filma, file-a të mëdhenj

Parapaguajuni në Pako për kohë më të gjatë dhe kurseni:

 • Për 3 muaj – 81.40€
 • Për 6 muaj – 162.80€
 • Për 12 muaj – 254.30€

PAKO 5
deri në
100 Mbps
200GB transfer

45.80€ ne muaj

“Pako 5” e internetit, tani me shpejtësi marramendëse deri në 100 mbps, me limit të transferit të përmbajtjes në 200 GB, ndërsa për tejkalimin e transferit të lejuar, shpejtësia e pakos vazhdon me shpejtësi deri në 15 mbps.

Parapaguajuni në Pako për kohë më të gjatë dhe kurseni:

 • Për 3 muaj –111.90€
 • Për 6 muaj – 203.40€
 • Për 12 muaj – 305.20€

* Në rast të shpenzimit të transferit prej 120 GB, shpejtësia e internetit ulet në 5Mbps deri në fund të muajit të abonimit.

Interneti me shpejtësi të shumëfishuar edhe brenda pakove të kombinuara DUO, TRIO dhe TRIO HD, me çmim të njëjtë.

Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu