Si bëhet aktivizimi i pakove të Internetit ne Mobil ?

Si ta bëni aktivizimin?

Për të filluar përdorimin e Internetit në telefonin tuaj, duhet t’i aplikoni disa hapa të shkurtë dhe të lehtë:

1. Për aktivizim të internetit në mobil, duhet të thirrni në numrin *321# . Pas thirrjes, do t'ju vije një sms ku tregon që shërbimet e juaja interneti në mobil  janë aktivizuar. Pas kësaj të ristartoni telefonin tuaj.

2. Më pas, duhet ta konfiguroni telefonin mobil:

 • Manualisht,
 • Përmes instrukcioneve të prezentuara në www.ipko.com
 • Në çdo dyqan të IPKO-së,
 • ose duke thirr në Qendrën për Thirrje 049/038 700 700

3. Dhe së fundi, e aktivizoni pakon tuaj të përzgjedhur:

 • Përmes SMS-it,
 • Përmes IPKO Meny-së
 • ose duke thirr në Qendrën e Thirrjeve në 049/038 700 700

Konfigurimi

Për ta konfiguruar telefonin tuaj manulisht, duhet t’i vendosni këto informata:

 • APN: IPKO
 • Username: (nuk duhet)
 • Password: (nuk duhet)
 • Proxy: 213.229.249.40
 • Proxy port: 8080

Konfigurimi manual për iPhone:

 • Settings
 • General
 • Network
 • Cellular Data Network:
 • APN: IPKO
 • Username: (none)
 • Password: (none)

Aktivizimi i pako-ve te internetit ne telefonin tuaj.

PAKOTGBFREE WIFIÇMIMETVALIDITETIAKTIVIZIMI
Ditore500MB5GB0.50 €1 ditë*900*0#
1GB1GB5GB1.50 €7 ditë*900*1#
2GB2GB5GB2.50 €14 ditë*900*2#
3GB3GB5GB3.50 €21 ditë*900*3#
5GB5GB5GB5.50 €30 ditë*900*5#
7GB7GB5GB7.50 €30 ditë*900*7#

Si ta bëni ç’aktivizimin?

Këto pako riaktivizohen në mënyrë automatike. Për ndalim të riaktivizimit automatik duhet të thirrni kodin *900*9#.

Kontroll i llogarisë së MB

Për të kontrolluar llogarinë tuaj të MB duhet të shtypni *900#, ku më pas do të shfaqet shuma totale e MB.

Çmimet pas shpenzimit të pakos: Çmimi për 100KB e para është 0.20€, ndërsa çdo10KB në vazhdim është 0.0008€. Ju duhet t’i keni më shumë se 28 cent në llogarinë tuaj për të përdorur internetin në mobil.

Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu