Si te deaktivizohet sherbimi i Internetit ne Mobil?

Për ta deaktivizuar shërbimin e Internet Data në telefonin e juaj , dërgoni SMS në numrin 50505 me tekstin  Minus  hapësir   GPRS  ( shembull :  Minus   GPRS ) dhe dergoni ne 50505


Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu