Si ta aktivizoj Pakon HEJ me 3000 njësi!

Për t’u bërë pjesë e komunitetit hej!, ju duhet të jeni 16 deri në 28 vjeç! 

Aktivimi i pakos më të re për të rinj duke dërguar SMS në 50888 me fjalën 
“hej3000” dhe për vetëm 3 Eur përfito 3000 njësi të cilat mund t’i përdorni
si t’ju duhen, në MIN, SMS dhe MB.

1 njësi vlen sa 1 SMS/MIN/MB dhe çfarëdo që të shpenzoni
do t’ju zbresin nga totali i 3000 njësive.

Kjo pako ka validitet 30 ditë, ndërsa për të kontrolluar gjendjen e saj thirr *888*1#.


Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu