Jetë, o jetë!

Aktivizo njërën nga pakot dhe komuniko për vetëm 5 cent me IPKO, Vala dhe Z Mobile.

Pakot mund të aktivizohen vetëm nga klientët e tarifës “Fol me ton”.

Minutat mund të përdoren brenda 30 ditëve vetëm për thirrje në IPKO, Vala dhe Z Mobile.

Nëse nuk e keni aktive tarifën “Fol me Ton”, atëherë aktivizoni duke thirrur *600#(aktivizimi për herën e pare është falas) dhe pastaj të aktivizoni njërën prej pakove me minuta. 

Kontrollimi i minutave të mbetura bëhet duke thirrur kodin *654#.


Nxito. Oferta është e limituar!

Linku:http://www.ipko.com/telefonia-mobile/tarifa-fol-me-ton%E2%80%99/jete-o-jete 

Shpërndaje

Guida relevante

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu