Ipko Mujore me Telefon!

Harro mbushjet me IPKO MUJORE

IPKO MUJORE vjen me katër pako, të cilat iu shërbejnë më së miri kërkesave tuaja të komunikimit. Varësisht dëshirës suaj, ju mund të zgjedhni MUJOREN XS (150 MIN, 150 SMS, 700 MB internet),  MUJOREN S (300 MIN, 300 SMS, 300 MB internet), MUJOREN M (500 MIN, 500 SMS, 500 MB internet) ose MUJOREN L (1000 MIN, 1000 SMS, 1000 MB internet). Minutat dhe sms-të mund të përdoren për komunikim me të gjithë operatorët e vendit.

Harroni mbushjet dhe rimbushjet e përparshme me IPKO MUJORE.

Vizitoni një nga dyqanet e IPKO-së dhe nënshkruani kontratën.

Tani, çdo klient i ri i cili nënshkruan kontrat 12 muajshe me njërën nga pakot Mujore S, Mujore M ose Mujore L do të përfitoj 50% zbritje në secilën pako për 12 muaj, si dhe 1GB internet falas në muaj, për 12 muaj rresht.

  • Pa depozitë
  • Aktivizim pa pagesë
  • Menaxhim i faturave online

Në momentin që e nënshkruani kontratën, ne iu krijojmë një llogari ku ju mund të menaxhoni të gjitha shërbimet e IPKO-së on-line.

Ju do të pranoni një username dhe password me të cilin do të qaseni në llogari.

Faturën mujore, të cilën do ta pranoni me e-mail, ju mund ta paguani në disa mënyra: në një nga dyqanet tona, në distributorët tanë të autorizuar, me SMS top-up, me ATM top-up apo me kartelë rimbushëse.

Gjithashtu, adhuruesve të iPhone 6 ju ofrojmë një ofertë të veçantë. Të gjithë ata që nënshkruajnë kontratë 12 muajshe me pakon MUJORE L (me 50% zbritje), mund ta marriniPhone 6 për 200EUR më lirë, vetëm 499.95EUR.

iphone6s-web2-mujoresmall

iPhone 6s me Duo Premium HD dhe pakon Mujore L për 24 muaj, kushton 399.95 Eur. Ju duhet të nënshkruani kontratë 24 muajshe. Për më shumë informata, kliko këtu

Per me shume informata klikoni linkun me poshte :

https://www.ipko.com/offers/ipko-mujore/ 


Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu