Nderrimi i kodit Pin ne Kaon!

Hapat te cilet duhet ndermar per te nderruar/vendosur codin pin :

Shtypeni "Menu" – Pastaj "Sistemi CA" – pastaj "Cas Foleja" 

"Nderrimi i kodit Pin"

Shenon kodin pin dhe e konfirmon me OK

(e shtyp pinin e vjeter 1234 nese nuk e keni ndryshuar, pastaj dy here te riun)

"Kanalet erotike jan te bllokuara me pin code"

Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu