Konfigurimi i telefonave per internet ne telefon

Për konfigurim të internetit, të gjithë përdoruesit e telefonave të mencur mund të zgjedhin llojin e prodhuesit dhe modelin dhe ta konfiguroni telefonin tuaj.


Referohuni ne linkun me posht:

https://www.ipko.com/residental/telefonia-mobile/interneti-ne-mobil/konfigurimi-3g-4g/ 


Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu