Si të bëj konfigurimin për Wi Fi?

Nese deshironi te lidheni ne pikat ku Ipko ka Wireless deri ne 5 GB pa pagese, se pari duhet te keni pako aktive te Internetit Mobil dhe pastaj te beni konfigurimin e telefonit tuaj.

Per konfigurimin e telefonit tuaj, ju lutem klikoni ne linqet me poshte.

Përdoruesit e telefonave me iOS klikoni ketu: iOS 

Përdoruesit e telefonave me Android klikoni ketu: Android 

Përdoruesit e telefonave Blackberry :klikoni ketu: Blackberry 

Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu