Pakot dhe cmimet e Internetit ne Mobil!

PAKOTGBFREE WIFIÇMIMETVALIDITETIAKTIVIZIMI
Ditore500MB5GB0.50 €1 ditë*900*0#
1GB1GB5GB1.50 €7 ditë*900*1#
2GB2GB5GB2.50 €14 ditë*900*2#
3GB3GB5GB3.50 €21 ditë*900*3#
5GB5GB5GB5.50 €30 ditë*900*5#
7GB7GB5GB7.50 €30 ditë*900*7#

Kontrolli i llogarisë së MB:

Për të kontrolluar llogarinë tuaj të MB duhet të shtypni *900#, ku më pas do të shfaqet shuma totale e MB.

Si ta bëni ç’aktivizimin?

Këto pako riaktivizohen në mënyrë automatike. Për ndalim të riaktivizimit automatik duhet të thirrni kodin *900*9#.

Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu