Si ta konfiguroj Internetin ne Mobil dhe MMS ne mënyr manuale per Android?

Për ta konfiguruar telefonin tuaj me sistem  Android manulisht, duhet t’i veproni ne ket menyr:

Settings 

Mobile networks

Access Point Names 

+ New APN

dhe i vendooseni keti te dhena:

Name: IPKO

APN: Ipko

MMSC: http://mms.ipko.net

MMS proxy: 213.229.249.40

MMS port: 8080

Shpërndaje

+Shtro Pyetje të re
M'kryjti punë! Nuk m'kryjti punë!
Vlerësimi i përgjithshëm:

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu